Consultancy

Hans van der Hoeven verricht consultancydiensten bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo kan hij tijdens het laatste deel van het implementatietraject gebruikers helpen om overzicht te krijgen en te houden op het werken met het systeem. De diensten worden verricht voor de onderneming die (bijna) live is en een en ander gebeurt in overleg met de implementatiepartner.

De expertise in Business Central wordt vooral ingezet om de gebruikers binnen de organisatie te ondersteunen in hun dagelijks gebruik van de software. Met name in de financiële en controllingmodules van Business Central, maar ook in de logistiek en andere onderdelen. Dat kan door aanwezigheid in het bedrijf of desgewenst online (in het kader van Covid-19).

Voor het onderwijs:

Ook verrichten we consultancy voor hogescholen waar bedrijfsadministratie en ERP (opnieuw) moeten worden gestructureerd in het curriculum. Daarnaast kunnen we in een aantal dagen docenten opleiden om met deze leerstof en de bijbehorende software om te gaan. Zie hiervoor ook het kopje Masterclass.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@vanderhoeven.net.